neděle 26. ledna 2014

Shrnutí posledních událostí

(Červenec 2012)

Tak tyjo abych na neco nezapomnela, ted to tu dost zanedbavam, ale proste jak je venku teplo a krasne, clovek lita porad venku, ja jsem porad v bazenu a neni vubec as sem psat, snad to ale napravim. :)

Jeste v pondeli vecer jsem vyrazila za Barcou, chtely jsme posledni tyden vyuzit veskej spolecnej cas, co sel a snad se nam to i povedlo. Pomohla jsem ji jeste s necim, pokecaly jsme, ja ji vypravela o Washingtonu a tak.

V utery se vuuubec, ale opravdu vubec nic nedelo. Bylo tak akorat pocasi, Stella docela v pohode, tak jsem si nemohla stezovat. Mely jsme jit s Barcou a jeste Honzinem (jeden Cech, co bydli tady kousek od nas) do kina, ale jelikoz ja mam na prd vecerku, sli sami.

Ve stredu jsem mela narozeniny a Barca se mela zastavit, jen tak na pokec a tak. Dostala jsem od ni pranicko s Justinem Bieberem (kdo nevi, tak ho miluju :D) a dokonce i zpiva. :D Proste paradaaaaa! Taky jsem dostala penezenku Guess, je to muj blazinek, ale je fakt, ze sama bych si ji nikdy nekoupila a takhle si na ni vzdycky vzpomenu. :) Pres den jsem mela Skype s rodicema, ktery mi chtely poprat a bylo to moc fajn. :) Vecer me mela po moji praci Barca vyzvednout a porad jsme nevedely, co podnikneme. Nakonec doslo na Barcu a jely jsme do Mashall's shoe shopu, je to jako normalni Masrhall's, ale jenom s botama, takze neco pro nas. :D Botky jsme sitam teda zadny nekoupily, ale Barca si koupila Maddenku, tak byla cela stastna. :D Daly jsme kafo ve Starbucks, v mym pripade teda horkou cokoladu, pokecaly, posedely a jelo se dom. :)
Ctvrtek se vubec nic nedelo, krom toho, ze tu spala Barca, bylo to moc fajn a v patet tu se mnou byla cely den. Aspon, jsme si ty posledni dny uzily fakt jako ze spolu. Docela jsem se divila, ze to HM dovolila, aby tu byla, ale v pohode. Jeste rekla, uzijte si to. :D Odpoledne mela priletet Marta z Chicaga, ale psala mi, ze maji zpozdeni. Vecer kdyz HM dorazila (vyjimecne nepracovala z domu), tak jsem Barcu odvezla. Doma jeste neco s nima poresila, dala sprsku a jela zase za ni. Proste se nam nechtelo loucit. :D Nakonec jsme teda musely, bylo to priserny. S ni jsem se jeste udrzela, ale sedla jsem do auta a bulela jak zelva, jak jinak. :D Ja ale vim, ze jsme se nevidely naposledy a brzo se zase setkame. :) Dojela jsem pro Martu na nadro a ona furt nikde, tak ze se podivam na mobil. Ten jsem nemela, rikam si.. tvl co ted. :D Tak jsem jela zpatky domu jako magor samozrejme, vlitla tajne do garaze, do myho pokoje pro telefon a zpatky. Volam ji teda, kde je, prtooze mi psala, ze to prejela. Nakonec ji nejakej typek dovezl na tu stanici k nam, cekala jsem tam asi dalsi pul hodinu v aute, volala si s Ivcou, ale reknu Vam, Mazec. :D Pak prijela, ten typek byl fakt dobrej tyjo. :D Prevypravela mi, jak se ji to stalo, zajely jsme jeste neco koupit a dom. Kecaly jsme asi do jedny nebo tak nejak, preci jen jsme se od prosince, od skoleni nevidely, jen parkrat na skype, ale to neni ono. Vylozila jsem ji moje konflikty s rodinkou a to, co mi vadi a tak, nasmaly jsme se.. super. :)

Na sobotu byla v planu hlavne Socha Svobody a ve vlaku jsme se mely sejit s Ivcou. Ta mi vzala darek a ja ji chudinu hned sprdla, i kdyz jsem mela hroznou radost, predstava, ze to budu tahat celej den v NYC me desila. :D Nakonec jsme to spolecnymi silami zmakly a v pohode vsechno. :) Dostala jsem naaadherny pranicko a plakat s nasima fotkama. Nadhera.. tyhle darky jsou proste nejlepsi, takovy pamatecni. :) Hned jak jsme dorazily do NYC, jely jsme do Downtownu, koupily listky na Sochu a sly si vystat pekne frontu. Byla celkem dlouha, ale prijit o 10 minut dyl, tak stojime asi o pul kilaku dal. :D Na to, ze jsme tam staly celkem dlouho, tak na mto uteklo. Povidaly jsme si a tak. :) Socha je fakt bombova a opravdu malinka, uz kdyz jsme kolem ni jely s Nikcou poprve, tak mi tam prisla, ale ona je fakt hrozne malicka. :D I tak je ale krasna, fakt ze jo. :)




Kdyz jsme dojely zpatky na Manhattan, sly jsme se projit po Downtownu, holky videly Wall street, Federal hall se sochou G. Washingtona, Gorund Zero a tak. :) My s Ivcou musely mazat driv, jelikoz ja musela od 5 hlidat, rodicove sly na svatbu kohosi v NYC a Ivca mela nejakou bbq s holkama ze skoly. :) Marta pak sla jeste na pamatnik a poradila jsem ji par mist kam jit a co videt. :) S Ivcou jsme jely nejak pred ctvrtou hodinou domu, a vlak stavel i na Yankee stadium, takze nastoupilo samozrejme kotel lidi. Smrskly jsme se teda k sobe a udelaly misto. Po chvili prisel nejakej kluk, jestli je tam volno, tak ja ze jo a bavily jsme se s Ivus dal, jenze po chvili on na nas jako odkud jsme. Od ty doby jsme se nezastavili a kecali a kecali. :D Hrozne fajnovej a milej kluk, nasmaly jsme se neskutecne, mame na nej i cislo a myslim, ze to nebylo naposledy, co jsme se videli. :) vecer jsem pak vyzvedavala Martu a rikala, jak si to uzila i sama, ze kolikrat chodi radsi sama. :) Daly jsme pak Stellu spat a sly si zaplavat do bazenu, paradicka. Byly jsme totiz obe spareny, jak hovada. :D Tentokrat jsme sly spat driv, jeste jsme koukaly na The Vow a pak sly chrnet.

Na nedeli jsem nam naplanovala brzky vstavani, Rockefeller center, Central park, Yankees a Times Square a tak kolem. :) Hned z Grandu jsme si to teda namirily do Rockefellerova centra, pokoukaly, nasly zachod a sly do Central Parku. Uplnou nahodou jsme narazily na LOVE sochu, kterou jsem chtela uz tolikrat videt, ale vzdycky zapomnela, takze mazec. :)


V central parku jsme si daly trochu delsi prochazku, potily jsme se jak blazni, pak jen koupily neco k snedku ve Whole Foods a jelo se na Yankee stadium. Baly jsme se, ze to nenajdem.. haha omyl. :D Sly jsme s davem a pohodicka, vsichni tam sly samozrejme, co vystoupily. :D Ja si koupila triko a ksiltovku a mohlo se vyrazit. Vyzvedly jsme si listky a sly hledat mista, cely jsme to obesly, nez jsme zjistily, ze jsme v jinym patre. :D Tam jsme to teda konecne nasly a mohlo se usadit. Jako sedet 3 hodiny v paraku a na primym slunicku, docela mazec. :D Ale zmakly jsme to a hlavne si to uzily, myslim, ze od ty doby miluju baseball. :)





Po hre (mimochodem, vyhraly jsme) jsme chtely jet hend na TS, ale nejak nam to nevyslo, sly jsme s davem v domneni, ze jdou na jinou zastavku. :D Oni sly ale na parkoviste u Mallu, tak jsme se tam sly mrknout, ale nic nemely. :D Potom jsme nasly jinou zastavku a jelo se na TS. :) Pofotily jsme tam, zasly neco nakoupit do Aera (jak jinak u me, ze? :D) a tam byl tak naaadhernej kluk, proste bozskej a co si myslite, jak jsme zaplatily, sel za Martou, hned se s ni seznamoval a pak ji dal cislo na papirku. :D Nechapu, jak to vsichni delaj. :D Pak jsme si uz jenom sedly na schody a odpocivaly. :D


Dalsi zastavka Grand a smer domov. :D Dom jsme dorazily nejak pred devatou uplne vystaveny, daly sprchu, jeste chvili jsme kecaly a slo se spat, protoze rano Marta vstavala a ja ji vezla na nadrazi. Rozloucily jsme se a v zari se tedy snad uvidime. :)

Samozrejme jsem pak uz neusnula a mela jsem pracovat od 10, ale kdyz HM zjistila, ze jsem v poho vzhuru, tak mi Stellu strcila uz driv.. to jsem mohla cekat. :D No nejak jsme to se Stellou zmakly, byly v bazenu, pak jsem ji vykoupala a ve 2 hodiny jsem je vezla na nadrazi, rozloucily jsme se a ze me najednou vsechno spadlo. :D Hoho.. prazdnej barak!! :D Jela jsem se dom prevliknout, napsala si s par lidma a vyrazila na mensi nakup jeste nejakych blbinek na dnesek (4. cervenec) a na pristi tyden na moji oslavicku. :) Vecer jsem se jenom valela a koukala na telku.

V utery jsem celej den jenom plavala, opalovala se, poslouchala pisnicky a volala vlastne s nasima a vecer s Miskou. :) Paradicka!! :)

HA a dnes? Dnes se od rana snazim lecit a odpoledne vyrazime do NYC oslavit Den nezavilosti!! jupiii.. nemuzu se dockat! :) Urcite Vam pak povim, jaky to bylo. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat