úterý 28. ledna 2014

Útok na Bílý dům

Minulý týden jsem měla možnost si stáhnout a vidět film Útok na Bílý dům. Je to akčňák v hlavní roli s Channingem (mojí dlouholetou láskou), Maggie Gyllenhaal, Jamie Foxxem, jakožto prezidentem Spojených států, Jamesem Woodsem a mladičkou Joey King, kterou jste mohli vidět například ve filmu Ramona se Selenou Gomez, nebo filmu Světová Invaze, ale také v hororu s názvem Grace z roku 2009.
Na naší známé čsfd má film 68% (světová IMDb film hodnotí 6,4/10), ale já mu dala 5 hvězdiček. Proč? Tenhle typ filmů mám ráda, obsazení bylo skvělý a myslím si, že herci odvedli dobrou práci. Navíc efekty byly dost věrohodný a nápad natočit film ve Washingtonu mě zaujal, přeci jen se tam tolik filmů nenatáčí, krom pár záběrů na Pentagon či právě Bílý dům.

Oficiální obsah podle čsfd:

Režisér slavných akčních velkofilmů Roland Emmerich nás tentokrát zavede do Bílého domu. Mezi turisty podnikající prohlídku sídla amerického prezidenta je i washingtonský policista John Cale s dcerou. Dramatické okolnosti ho přinutí skočit rovnýma nohama do akce, aby zachránil nejen své dítě ale i prezidenta a postavil se přesile těžce vyzbrojené skupiny polovojenských útočníků.




Žádné komentáře:

Okomentovat