středa 29. ledna 2014

Goodbye party

Abych uzavřela mojí Americkou kapitolu a mohla se přesunout dál, je nutný článek o mojí Goodbye party s holkama v NYC. 
Party byla naplánovaná na 24. listopadu. S Ivčou a Isou jsme jely dřív, šly jsme ještě do Applebees na večeři, pokecat a  tak a postupně jsme se tam měly sejít se všema holkama. Postupně přicházela Nikča, Anet s Marťou a před klubem jsme se potom ještě sešli s Bublíkem. Všechny nastrojený jsme stály před klubem s názvem Highline Ballroom, kde byla Nikča domluvená s promotérem Michaelem, kterej nás měl vzít zadarmo dovnitř a samozřejmě zajistit pití zadarmo. Dostala jsem se naštěstí i já s mým falešným ID. :D Všechno bylo super, tančilo se, pilo se, povídalo se, chvíli i smutnilo, kvůli tomu mýmu odjezdu, ale nakonec jsme to nějak zvládly. Byla vážně sranda, nějaký holky si tam i někoho našly, jiný zase ne. Já jsem si to skvěle užila. Bublík se hrozně moc opila (jako vždycky :D) a tancovala na stole, na sedačkách, prostě všude, kde to bylo jen možný. :D
Nedá se to moc popsat slovy, takže vám asi víc řeknou fotky. :))

















Cesta metrem :D

Cesta k Ivče domůů :))
Tím bych asi zakončila mojí kariéru Au-Pair in America, ten rok bych shrnula jako naprosto skvělej a myslím, že jsem si to užila, jak jen jsem mohla. Je možný, že kdybych tolik nenakupovala, mohla jsem jet i na můj vysněnej trip do Californie a okolí. Bohužel nebo bohudík to nakonec bylo tak, jak to bylo a jsem ráda za všechno, co jsem udělala i neudělala. Poznala jsem spoustu nových lidí, udělala si nový kamarády, některý na celý život, našla lásku svýho života, viděla spoustu nových a úžasných míst začínaje New Yorkem a Floridou konče. Jsem ráda, že jsem se v červnu roku 2011 rozhodla podniknout tuhle cestu plnou očekávání a nadšení, která nakonec dopadla tak skvěle. Pamatuju si, jak jsem ze začátku nemohla uvěřit tomu, že budu někde rok, mimo domov, bez rodičů, kamarádů, známých a jiných příbuzných a lidí, kterých znám. Bez mých oblíbených jídel, bez Kofoly, bez skvělých akcí. Rozhodně nelituju ničeho a přemýšlím o tom, že bych jela znovu. :)) Každýmu tuhle zkušenost doporučuju. 

Přidala jsem na blog odkaz na ASK.FM, takže kdyby vás cokoliv zajímalo, neváhejte a napište mi. Neměla jsem moc času a všem, kteří mi kdy napsali se omlouvám, rozhodně teď budu mnohem lepší blogerka, než kterou jsem byla. :)







2 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj Michalko, četla jsem i Tvůj minulý blog :)
    Měla bych na Tebe pár otázek, jestli budeš mít čas prosím ozvi se mi, třeba na email :)
    stepanka.kralovas@gmail.com
    děkuju! :)

    OdpovědětVymazat