čtvrtek 2. října 2014

Jedu do Kanady

Ty blaho, docela to utika. :) Ale abych neco rekla o moji nastavajici rodine do zacatku. Nasla jsem si tedy rodinu v Calgary, mlada HM, starsi HD a malej kulihrasek, v ty dobe 16 mesicni jmenem Thomas. :) Taky jeden starousek zlatek retrivr jmenem Remi. Kdyby tak desne nepelichal, tak ho miluju snad jeste vic, pokud by to vubec slo! Porad se s nim mazlim, chodime s nim ven atd. Jen uz teda nedoslycha, tak je to s nim nekdy tezky. :D





Z Prahy jsem odlitala 28. dubna rano, mela jsem prestup v Amsterdamu, kde jsem mela cas snad 4,5 hodiny. Myslela jsem, ze to utece, ale rodhozne to neutikalo ani trochu a tahlo se to. Internet tam fungoval jen chvili na kazdym pristroji, tak jsem vystridala mobil, iPad i pocitac, ale stejne to bylo na prd. Nejhorsi bylo, ze jsem v Praze koupila rodine vino a v Amstru se to muselo dat nejak zkontrolovat, ale to jsme nevedela, mela jsem celou dobu na usich sluchatka a az kdyz jsem sedela u gatu, tak jsem slysela, ze to hlasi. Zacala jsem tam pobihat jako debil a shanet tu stanici. Jedna byla blizko, ale zavrena a druha byla desne daleko.. byla jsem v casti G a tahle byla na D. Navic jsem mela plno veci, ale sedeli vedle me takovy fajn starousci a tak jsem se jich proste zeptala, zda to tam teda muu u nich nechat. Byli hrozne ochotny a diky bohu tam pak vsechno bylo. :D Bezela jsem tam, bezela jsem i zpatky, sileny. :D Zmakla jsem to, se starouskama jem is pak povidala, protoze pani si vsimla, ze mam na batohu odznacek Bazinga a ptala se me, jestli mam rada Big Bang. To bylo tema! :D Potom jsme si povidali az do letadla. :) Byli to Kanadani, byli hrozne fajn a povidali mi, jak cestovali po Evrope a jak uz tam byli po nekolikaty a kde vsude byli predtim, to me hodne bavilo. :)
Cesta letadlem.. noo co rict, moc neutikala, ale tak prezila jsem ji a narozdil od cesty do Ameriky se o me porad starali, nosili piti, jidlo a tak jsem nestradala. :D Neusnula jsem ani na chvili, koukala na filmy, cetla, poslouchala pisnicky, az me bolely usi ze sluchatek. Cesta zpatky bude asi taky sranda. :D



V Kanade me ani neposlali na imigracni a poslali me rovnou pro zavazadlo, radis jsem mlcela a proste sla. :D Mela jsem stesti. :) Vyzvedla jsem zavazadla (odbavili mi v Praze i muj prirucak) a sla jsem ven. Tam na me cekal uz muj novy HD s Thomasem a v ruce balonek Welcome Misha! Je zajimavy, jak ten Skype hrozne zkresluje. Mluvila jsem s nima mockrat a malej mi prisel takovej baculatej. Kdyz jsem ho ale videla na tom letisti, byl hrozne malinkej a milouckej a proste hroznej bobanek. :) Po ceste jsem vypravela jaka byla cesta, HD mi ukazoval co kde po ceste bylo atd. HM musela pracovat, takze kdyz jsme dojeli, dali jsme malou svacu a sli jsme do parku. Park je asi tri bloky odsud, takze krasa. :) Kdyz prisla HM, delala se vecere a tak jsme si povidali atd. Nic extra a usnula jsem docela brzo, spala jsem asi 2 hodiny pred odletem a pak vubec.



 Druhej den jsem se vzbudila asi v 6, takze docela pokrok, v Americe jsem se prvni den vzbudila ve 4 a to byl jen 6 hodin casovej rozdil. :D Vsechno bylo v pohode, HM byla se mnou dva dny doma, hned prvni den vlastne mela doktora, takze jsem byla s malym hned sama a uspavala ho, ale vsechno dopdlo dobre, byl v pohode a super. :) Byli jsme tkay nakoupit, hlavne aby ona vedela, co mam rada a tak. Druhej den jsme jeli zaridit banku a tak a malej nam usnul v aute, tak jsme jezdili po Calgary a ona mi ukazovala ruzny mista a veci. Byla to parada a videla jsem hory! Nadhera!! :) Miluju to tady, o tom zadna!! :) Noo a v patek jsem vzala auto, jela do obchodaku, abych videla co a jak a vychazim a ono snezilo!! :D Ano snezilo a do rana (to uz byl kveten) nasnezilo kotel, tak se rozhodli, ze pojedou do Edmontonu k jeji mamce a ptali se, zda chci jet s nima. Samozrejme jsem jela, jeli jsme vsichni a bylo to paradni. :) Tam snih nebyl, setkala jsem se se skoro celou rodinou atd. Vecer jsme hrali karty (hra, kterou jsem nikdy nehrala) a porad jsem vyhravala. :D V nedeli jsme pak jeli domu, uzila jsem si to! :)



2 komentáře:

  1. Je skvělé, že sis s nimi takhle sedla :) ani nevíš, jak ti tu Kanadu závidím :D ale jet tam takhle jako ty, na to bych asi neměla odvahu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono se to pak casem taky trochu zmenilo, ale o tom zase nekdy jindy, jestli vubec. :) Je to tady vazne nadherny, skoda jen, ze nemam muzu, abych popsala tu krasu, co tu kolem sebe mam, snad brzo :)

      Vymazat